De Acupuncturist

Chinese Geneeskunde is niet slechts een filosofie of wetenschap. Voor mij is het een manier van denken, doen en soms laten…oftewel een manier van leven.

Ik ben gefascineerd door de kracht van Traditioneel Chinese Geneeskunde en in het bijzonder van acupunctuur. Acupunctuur kan klachten verminderen, het immuunsysteem stimuleren waardoor veel ziekten kunnen worden voorkomen en bepaalde ziekten genezen. En dit zonder nadelige bijwerkingen zoals bij veel medicijnen wel het geval is.

Acupunctuur is een behandelwijze die al duizenden jaren wordt toegepast en nog steeds vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats. Veel van de nieuwe technieken zijn de laatste 40 jaar ontwikkeld door arts-acupuncturisten die westers geneeskundige kennis integreren in de traditionele chinees geneeskundige toepassingen. Ik pas zowel klassieke als moderne acupunctuur toe om zo de best mogelijke resultaat te kunnen bereiken.

Ik ben Jany Tee, gediplomeerd acupuncturist, aangesloten bij de beroepsvereniging VNT en ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ®/HQT® (High Quality Therapist).

Hierdoor worden de acupunctuurbehandelingen door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. De hoogte van vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij uw eigen zorgverzekeraar.

Graag tot ziens!

  • BAMROOTS Acupuncture
  • Sloterweg 303 (Gezondheidscentrum Badhoevedorp)
  • 1171 VC BADHOEVEDORP
  • tel.: 06 246 935 86
  • email: info@bamroots.com
  • aangesloten bij beroepsvereniging VNT en ingeschreven in het RBCZ register
Close Menu