Ervaringen van Klanten

” Na een hartoperatie 2 jaar geleden, voelde ik mij niet optimaal. Ik was niet echt moe maar ook niet echt fit en werd bijvoorbeeld ‘s morgens niet uitgerust wakker. Al na de eerste acupunctuurbehandeling voelde ik me meer ontspannen en kon ik ’s avonds beter slapen.

Ik kom nog steeds regelmatig voor een behandeling om mijn gezondheid op peil te houden en vind dat helemaal niet erg, integendeel. ”

Roy L – Terneuzen

“ Het is alweer een paar jaar geleden dat ik voor het eerst door Jany behandeld werd. Na de geboorte van mijn zoon, waarbij er complicatie was met de nageboorte voelde ik mij lange tijd zeer vermoeid en soms gewoon helemaal uitgeput.

De eerste keer dat de naaldjes werden geplaatst vond ik dat absoluut niet fijn, maar Jany stelde me gerust. En inderdaad, alleen het inbrengen was gevoelig maar tijdens de behandeling voelde ik me rustig worden en viel zelfs in slaap. Ik weet nog dat de klachten steeds minder werden en dat ik me steeds fitter ging voelen. Tegen de tijd  dat mijn zwangerschapsverlof erop zat, ging ik met plezier en een goed gevoel weer aan het werk.  Nog steeds kom ik regelmatig voor een behandeling. Van de gedachte alleen al, ga ik me al beter voelen..haha  “

Rachel H – Amsterdam

“ Jany is een professionele acupuncturist. Zij luistert goed en heeft echt aandacht voor je. Soms stelt ze vragen die zo uit de lucht lijken te vallen maar mij inzicht geeft over mijn eigen persoonlijkheid, wat soms best wel confronterend is…haha. Na een behandeling voel ik me niet alleen heel ontspannen maar ook mijn pijnklachten zijn veel minder of helemaal weg. Ik weet dat ik dingen in mijn levensstijl moet aanpassen om helemaal klachtvrij te zijn, daar werk ik aan Jane😉! ”

Suze L – Amsterdam

“ Toen ik voor het eerst kwam, wist ik echt niet wat ik van acupunctuur kon verwachten. Ik had al langere tijd last van schouderpijn en liep daarvoor ook bij de fysio. Jany stelde allemaal vragen en daardoor werd voor mij duidelijk en moest ik toegeven, dat ik toch wel enigszins gestresst was. Niet alleen het werk maar ook andere zaken zoals eetpatroon en slaappatroon waren daarvan de oorzaak.

Na die eerste behandeling (waarbij ik in diepe slaap was gevallen, tot mijn grote verbazing) merkte ik ook dat de pijn in mijn onderrug weg was! ”

Roland Z– Purmerend

“Zelf had ik nog geen ervaring met het ondergaan van acupunctuur, maar door de positieve, rustige en kundige indruk die ik van Jany had besloot ik een afspraak te maken.

Tijdens de eerste afspraak nam zij uitgebreid de tijd voor de anamnese en om te bespreken wat acupunctuur voor mij kon betekenen. Acht jaar geleden had ik namelijk een slijmbeursontsteking en nog steeds regelmatig last van pijn in mijn schouder.

Tijdens het zetten van de naaldjes, voornamelijk pijnloos, werd mij geduldig uitgelegd waarom de naaldjes op bepaalde plekken werden geplaatst en waarom in die bepaalde volgorde. Na het plaatsen van de naaldjes liet zij mij in alle rust liggen. Ik voelde van alles in mijn lichaam gebeuren.

De dagen erna en op lange termijn kon ik duidelijk resultaat zien en voelen van de behandeling. Alles bij elkaar een heel prettige eerste ervaring met acupunctuur. Ik kom nu regelmatig bij haar voor een behandeling.

Dank je wel Jany, zoals ik heb afgesproken, wordt vervolgd! ”

Dorine V – Amstelveen

” Ik ben al voor meerdere klachten door Jany geholpen. Zij is heel gedreven.  Ze probeert de oorzaak te achterhalen en geeft ook advies over hoe ik zelf mijn eigen gezondheid kan verbeteren. “

Henry T – Alkmaar

Close Menu