behandelingen

Gezondheid is een voortdurend proces

Het lichaam is een organisch geheel waarin continue diverse lichaamsprocessen gelijktijdig plaatsvinden om er voor te zorgen dat we kunnen functioneren. Zowel psychisch als lichamelijk.

BALANS = GEZONDHEID

Wanneer lichaamsprocessen zijn verstoord ontstaat er onbalans in het lichaam waardoor er allerlei gezondheidsproblemen kunnen ontstaan.

De Traditionele Chinese Geneeskunde kent diverse behandelmethoden om verstoorde lichaamsprocessen te reguleren op natuurlijke wijze waardoor het immuunsysteem wordt versterkt en vele klachten verdwijnen. Hierdoor worden de gezondheid en vitaliteit vergroot! 

BAMROOTS Acupuncture past naast acupunctuur, ook cupping en guasha toe. Deze behandelmethoden zijn veilig en effectief en worden door de meeste mensen als ontspannend ervaren doordat pijn en stress sterk worden verminderd. Ook helpen deze behandelingen het lichaam te ontgiften waardoor men een betere energieniveau krijgt.

Bij welke klachten?

Met behulp van speciale dunne acupunctuur naalden wordt de verstoring in het lichaam opgeheven. Hierdoor kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam zich herstellen en optimaliseren.

De cups worden op bepaalde punten op het lichaam geplaatst en vacüum gezogen. Dit bevordert de energie (Qi) en bloedcirculatie, waardoor het lichaam zich van afvalstoffen kan ontdoen.

Met een speciale techniek wordt over de huid geschraapt om de energie (Qi) en bloedcirculatie te bevorderen waardoor het lichaam gestimuleerd wordt zich sneller van afvalstoffen te ontdoen.

Close Menu
×